Pán mravenčího harému
Anotace: ...někdy mi to tak přijde i u člověka
Sbírka:
Třesky plesky
V mraveništi
na kraji lesa
mám svůj harém
od rána do noci
chrochtám si blahem
Užívám polygamie
co hrdlo ráčí
to se mi to žije
fakt se mi to páčí
než zjevila se ona
mravenčí princezna
ve vteřině
štěstí jsem našel
vstříc mu kráčel
Kdosi mě zašlápl.
Přečteno 369x
Tipy 17
Poslední tipující: Marquizzzka sarkastoptiminihilistka, Nút, Kelyn, harmony, WAYWARD, Lioness, Mbonita, Psavec, Sidonie89, Churry, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)