(bez)moc
nahé tělo
-jehně na oltáři,
svádí supů stíny
a s nimi se páří
i přes pocit viny.
...
Bezmoc srší z tváří
...
z konců prstů
-kape melan cholé
již supi sajou.
smrt těla na obětním stole
a smrti duše slzy hrajou
...
pláči patří hlavní role
...
Přečteno 261x
Tipy 2
Poslední tipující: pamp_elka, Čoki
Komentáře (2)
Komentujících (2)