S úsvitem
Anotace: pozor! asi nebude pasovat název, protože první sloka byla smazána...ale měnit ho už nechci:) snad se bude líbit! za každý komentář máte můj vděk;)
úsměv přišitý obráceně
na rubu hodinek,
které stejně nenosím
a tak chybí věčně na tváři
hloubej, skryl se
do hvězd v očích,
které nezáří
-bez zápalek nemáš šanci na úspěch,
ani s prázdýma rukama bez suchého listí
zahánějící strach z prázdnoty,
nebo dalšího neúspěchu
chtěla bych ...
smát se i nesmyslným věcem,
bez nejistoty lepící se na paty
vypsat své pocity rudým štětcem
na všechny obyčejné záplaty...-
smutním s úsměvem
nermuť se, příteli
Přečteno 377x
Tipy 14
Poslední tipující: ilona, susana načeva, mavi, carodejka, vinci, Vlk v rouše, Egretta, Fog, stmivani.na.lepsi.casy
Komentáře (3)
Komentujících (3)