Kéž lidi změnit nadobro ..
Anotace: snad někde cesta je ..
Dveře vykopli
a mě zabili ,
sestřičku zatím
několikrát znásilnili ,
byl to jen jeden
dům z tisíců ,
jen jeden den
z mnoha měsíců ,
Nikdy se nepoučí
lidé vedle sebe ,
po nich jen touží
jak mravenci na mšice ,
vždy začne si ten silný
a tak pak bez obav mu
jeho zvrácené sny
nakonec "kurva!" vychází ..
možná , že víme
a přesto chceme ,
děti už usnuly
taktéž umíráme ..
nikdo nám už nedá
na hroby cedulky ,
jelikož hromadné
měli být snad jen jízdenky ....
Přečteno 312x
Tipy 1
Poslední tipující: myší královna
Komentáře (0)