k 17. listopadu
i staré rány mají vůni mandarinek
a pecky
co nejdou rozkousnout
a přesto jsou hořké
a oprátku
z vůně lesa Řáholce
křičí zavšivený Rumcajs
mám hlad kurva
ženská
--------------------
stařešina už
opustila lesk
i světlo domova
tam nás nechtějí
jděte si po svejch parchanti
nikdo se vás neptá
jak bychom měli žít
jsme přece elita národa
my studenti drazí
jen chlast
a koks to občas kazí
všechno můžeš vyblít z balkónu
zajdeš ke zpovědi
a ožralej bůh ti odpustí
"kamaráde,
já už toho zažil.
Děvky jsem znal,
a s kurvama pařil"
--------------------
Má maková panenko
miluju tě
JÁ TĚ MILUJU
říkáš
(-jste netaktní
na to se nemáte ptát-)
bože jestli je to láska
tak budu lásku radši zvracet
nežli žít
i s půlkou srdce
co mám z oceli
bůhví
zda se zacelí
.
.
Přečteno 368x
Tipy 25
Poslední tipující: Lenake, Pixie, ilona, hypertenze, drsnosrstej kokršpaněl, susana načeva, carodejka, Boudicca, pennywise, janewe, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)