Cizí maska v činech,hledám ty správná slova
Anotace: ...................
Nenacházím ty správná slova
jak lásku ti mám vyznat
řvu ze svých obrazů
mlčím před tebou
sám hledá
ty slova
co ti říci mám.
jsem to já…
žádný rytíř z dívčích příběhů
jen lůza
co vykrádá
lidská srdce
propíjím se
do nového dne
víno je krev boží
pivo tekutý chleb národa
opilec toulající se světem
věrnost je mi
cizí mě
tolik krásných dívek
na světě chodí
lží se oháním
jak mečem božím
však vím
že pravda zvítězí
nač lhát
cizí masku na sobě mít
raději chtěl bych
abys věděla
nejsem ten
kdo jsi myslíš
že jsem...
měním se pro tebe
tvé oči krásné
černé slzy změnili
nechtěl bych
abych já
tvou rakovinou
stal se
oči plné hnisu
svět nevidí
pravdivý.
Přečteno 389x
Tipy 43
Poslední tipující: lonelymaiden, Isobel, Markéta G., carodejka, Boudicca, Jamesow, Striga, Isquieasuus, padající do neznáma, enigman, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)