Sto havranů
Nad polem za městem
kráká sto havranů.
Sto ptáků též ze stem
hladových zobanů.
Jdu mlhou po práci
k manželce z fabriky.
A tři černí ptáci
sedí u osiky
Je konec života,
vyjde vše na stejno.
Zítra je sobota,
já čekám na hejno!
Komentáře (1)
Komentujících (1)