Zase chyba
Zase chyba.
Zase vedle.
Zase trochu lhal.
Zase pravdu neříkal.
Ona brečí ve své posteli.
Měli by zrušit neděli.
On příjde poslední ránu dát:
Všecko jsi zničila,
kdo jen Tě může milovat?!!!!
Ona brečí, nemůže vstát.
Přese vše tajně doufala,
že ON, je ten, který jí má rád.
Spletla se jako už tolikrát.
Přečteno 356x
Tipy 13
Poslední tipující: vodnař, NikitaNikaT., enigman, jedam, Kars, nejsembásník, zrnkapei, Iwetta
Komentáře (3)
Komentujících (3)