Absurdita zlátnoucích listů
Homofobní větve
anorektických jírovců
rozbíjejí nebe
v nepodstatno
posmrtné ztuhlosti
zlátnoucích listů
a absurdita přízemního oparu
(zas)
defloruje výfuky
hrdelními vzlyky matek
sražených dětí
s modrajícími rty
aby naposled vyslechly
tu o perníkové chaloupce
(a)
s pohledem do nahých korun
usnuly omámeni nebezpečnou krásou podzimu
slétajících se krkavců
nad asfaltovými hroby
Přečteno 350x
Tipy 30
Poslední tipující: malá slečna, Koskenkorva, majdik 2, enigman, LeeF, dream in emptiness, Psavec, Bíša, zenge, Churry, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)