Povzdech.
Anotace: Jen vnitřní pocit.
Vteřiny, minuty, hodiny plynou,
dny kolem mě jen proletí.
Já chci jen Tebe, pro mě jedinou,
tak v čem vězí to prokletí.
Měsíce běží, roky mi narůstají,
já bez Tebe už nemohu žít.
Milostné touhy plevelem zarůstají,
tak kde Tě najdu, kudy dál jít?
-----LÁSKO-----
Přečteno 397x
Tipy 14
Poslední tipující: ewon, Quigleika, Boudicca, zlomený a nanicovatý -__-, Dullsinea, Psavec, Zefi, Sleepwalker, Tanzania, Elisha, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)