Včeličko
Anotace: ....věnováno (dříve) milované třídě...nebo aspoň tomu, co z ní zbylo...
Po včelím roji
zbyl nám jen úl
a zbytky medu,
co kazí ho sůl
- z očí malé včely-
Malinká včeličko,
jaké je spatřit
zjištění, že vlastně
není kam patřit
-že královna tvá už dávno jinde velí-
Komentáře (0)