Anotace: a opět narychlo rovnou do PC psaná báseň, tak omluvte její kvalitu, třeba se k ní časem vrátím a "vylepším" ji...
Ten žal však přetéká do srdce
a to jednou taky přeteče,
člověk se trápí zbytečně
a život uteče...
28.11.2005 02:12:00 | Beáta
Básníkuu zkus to vesele...jinak z tebe tryská optimismus, tedy z těch básní..Ale stejně je to moc pěkný:) Jaký je to vykašlat se jednou na opracování? Hm?:)
27.11.2005 20:31:00 | makretka