Jednoduchá
V prázdném hrnku
kruhy z písku,
nápis nevhodný ke čtení.
Aby vyhrál,
skácel lísku,
člověk, který tu už není.
Kdoví proč se
do skládačky
hledá miliontý kus.
A tma slunci
podá hračky
a připije na anšlus.
Aby ruce
měly smysl
zamávají červánkům.
Domy svítí,
úsměv zkysl,
jak se zase pije rum.
V prázdném domě,
v prázdném hrnku
příběh o životě včel.
Na svou hvězdu
čekám venku,
zázrak zase nepřišel...
Přečteno 315x
Tipy 14
Poslední tipující: 666 Idiot MCR, enigman, Čoki, Mbonita, hašlerka, Bíša, Zpátky, labuť, Kapka
Komentáře (2)
Komentujících (2)