lžeme si
Anotace: slovy lžeme si stále,ale to co cítíme, je pravda
nešťasné lásky
se držíme
je to poslední
co si můžeme uchovat
nejsme sami když citíme že
milujeme i když jsme osamoceni
můžeme alespoň myslet
na ni
tak si i nešťastnou lásku v srdci střežíme
a když říkáme, že jej milovat nechceme, lžeme
Přečteno 352x
Tipy 3
Poslední tipující: NikitaNikaT., Tere.SKA, Bíša
Komentáře (1)
Komentujících (1)