Tak jako andělé
tak jako andělé
s černými křídly
letěli oblohou
kde jsi, můj milý
tak jako andělé
s křídli jak havrani
sedají na střechy
maj na to nadání
tak jako andělé
s pery od sazí
hledají marně
úkryt,
kde se těď schovají..
Vyhnáni z nebe
z čistého domova
sedí a čekají
nestačí omluva
za malý prohřešek
nic jim už nezbylo
s poslední nadějí
všechno se rozbylo
Přečteno 331x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, Giginka, susana načeva, Paulín
Komentáře (0)