Anotace: chci vrátit čas...chci vrátit tebe...zpátky k nám
Mladí a krásní... už se nikdy neusmějí a já bych si přitom oči vyplakala. Není nic, co by to mohlo ospravedlnit. Nikdy nebude. Ani Bůh. Ani Osud. Ani vzpomínky. Krásná báseň, smutná pointa...
27.11.2009 22:30:00 | Ještě dítě