Temná
Temnota kolem se lepí na oči
mazlavá jak tekutý asfalt
Čekám kdy mi zas ten hlas poručí
Čekám a nořím se stále hloub
cítím jak táhne mě ke dnu
pár bělostných rukou v mé mysli
Neprosím, neutíkám, nebráním se
jen poslušně klesám a tonu
Sám ve vlastní hlavě vězním se
Zamřížovanými okny očí
světlo ke mně dopadá
Cítím ho a stále za ním utíkám
Utíkám a běžím na jednom místě
svázaný prázdnotou kolem
A Slunce vychází snad příště.
Přečteno 364x
Tipy 3
Poslední tipující: ilona, Sexy-myšák Jerry
Komentáře (0)