Anotace: Je lepší ti říci pravdu,než stále jen dělat něco,co není pravda....bude to tak lepší,snad mi to někdy odpustíš.
Toť krutá stránka tvojí duše... Mrazivé... Aspoň žes už skončil tu lež... Ale báseň je pěkná
30.11.2009 08:20:00 | Patěnka
No,dávám ti tip,ale celkem mě deprimuje myšlenka,žes snad své ex Tereze lhal a nebyl k ní upřímný od začátku.Když si nejsem jistá/ý,sice můžu prožívat vztah,ale není fér tomu druhému cpát slova o lásce.Ej,psycholožka končí komentář:-)
29.11.2009 22:53:00 | Zefi
Víš, já osobně si myslím, že pokud se lidé rozcházeli a pokud se měli opravdu rádi, alespoň u poloviny, pak není na místě se nenávidět, ale proč nezůstat přáteli? Vždyť to všecko, co stalo se mezi Vámi, přecik nebylo ze zloby, či nenávisti, mělo to svůj důvod a věřím, že pozitivní, ne negativní... Málo kdo to umí řéct upřímně, na rovinu. Vím pokaždé je to pro druhého rána, nečeká to... ale všecko časem přebolí a člověk opravdu dokáže pochopit, stačí jen chtět...
Mrzí mě, že vím o někom, kdo to zkrátka pochopit nechce. Ubližuje tak nejen své "polovičce" která snad už polovičkou ani není, ale také jiným, ostatním... možno si to neuvědomuje, možno ano, a je to tej osoby jakési uspokojení. Hnusné, smutné... ale věřím, že takhle na dno snad neklesne, neklesl žádný z Vás.
Tvé dílko mne zaujalao a velmi se omlouvám za svůj komentář, je dlouhý a možno o ničem,... možno bych ho měla nechat smazat a napsat příště někam jinam.
29.11.2009 20:56:00 | NikitaNikaT.