modlitba
tak to zní
z duše výkřik
směrem k nám
co zbavuje smutků a vyhání démony
snímá jho
okovy trápení zpřetrhá
tichem v očistě slov
domov
kam vrátí se
krásná duše
pak ve světle slunečním
někdy to bolí
vím...
01.12.2009 07:51:00 | Mbonita
Netruchli cérečko,
již brzo vyjde slunéčko,
rozbuší tvoje mlaďůčké srdéčko,
víš, ty smutná galánečko
01.12.2009 07:08:00 | Kars
do řádků ukápla mi
inkoustová slza
"zima je mi
po lásce"
řekla malá
smutná Múza
ST!
30.11.2009 22:25:00 | hašlerka