Jééé vrány nenosí jen holčičky....... nebo že by . I ty jeden šibale...poslal sis pro ně?Máš jich málo raději si pošli čápa ať máš chlapa...
Ne ne dělám si samo zase prču z něčeho co nemám , jenomže mě opravdu tahle napadlo jao první..Jinak je nádherná jako ... jako sůl...
__________
___
02.12.2009 04:07:00 | Nút