...
Anotace: Ani nevím jak to nazvat Ale vyplynulo to z mých soukromých pocitů nad mnou samou... Asi existencionalismus...
Cítím se prázdně
Bolí mě duše
Loupe mi v zádech
Křupavého mrazu dech...
Cítím se prázdně
Tak přeplněna
Bolestí
Už nevím
Kde je tělo
A kde končí
Paprsků jeho prsty
Cítím se prázdně
Plna mučivých stesků
které se však
už ani nederou
Nad povrch
Cítím se prázdná
Přesto jsem plná
Bolesti a strachu
Opět...
Když už to vše
Leželo na zádech...
Jen se to jevilo
Bolí mě tenhle svět
Celý tak prázdný
A já po něm kráčím sama
Tající sníh pod nohama
Temná, vodou nasáklá zem...
Jednou si mě vezme
A bude mnou plná
Zatím NE !
Přečteno 415x
Tipy 17
Poslední tipující: Koskenkorva, carodejka, Oťas, jedam, Bíša, Anita Buchtová, B.a.r.b.a.r, PIPSQUEAK, Romana Šamanka Ladyloba, Radek.oslov.Šafárik
Komentáře (1)
Komentujících (1)