část příběhu jedné smutné duše...tak mě napadá, jak to asi všechno ještě skončí? příště baletka zatancuje jako bohyně a všem se sobě pro pobavení vysměje do tváře?;)
každopádně, tahle je hodně moc povedená,taková celistvá a plná pocitů!:)
02.12.2009 12:51:00 | Lizzzie