Do vlasů havraních
Anotace: Text jedné z mých písniček. (Tuto bolest jsem vyčetl z očí otce znásilněné a zavražděné dívky.)
Už město usíná
jen jedno okno bdí
pověz mi Bože můj,
kde dceru mám.
Autobus půlnoční
dveřmi si zazívá
a já tu na prahu
dál stojím sám.
Do vlasů havraních
tichonce pláče déšť
tví strážní andělé
přestali bdít
ozvěna vzpomíná
na výkřik poslední
v uších než rozední
bude jí znít.
/: Ten, kdo tě první měl,
byl i tím posledním
kameny pekelný
budou ho mlít.
Kdo vrátí tátovi
štěstíčko ztracený
pro koho na světě
bude dál žít? :/
Už město usíná
jen jedno okno bdí
pověz mi Bože můj,
kde dceru mám ???
Přečteno 488x
Tipy 37
Poslední tipující: mkinka, Dani Lou, Jarunka, JSJ, jitka.svobodova, tato22, mikrojimbo, Anjesis, Radhuza, MarťaB, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)