Smutná beznaděj
Přicházíš tiše,
kroky víří prach,
a najednou
jen výčitky a neuznání,
jen kritika - můj strach ...
Můj nářek neutiší
nikdo a nic,
můj nekonečný žal,
a tvá bolavá slova,
co jich je stále víc,
slýchám je dnes a znova ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)