Anotace: je mi smutno... a občas zbyde jen "papír" jako ten věrný, který poslouchá...
Je jaro tak doufám že už i tobě přineslo sluníčko nejen na rty teplo a úsměv.. tahle básenka je krásná a oc smutná ale věřím že už ted máš uplně jiné starosti. (PS kampak jsi se ztratila to škola ?)
20.04.2010 13:28:00 | Nút
pššš, nebuď smutná, tak krásná mladá holka, to je až skoro nepatřičný být smutná ;)
jsem tady, když budeš chtít, ozvi se :)
D.
04.12.2009 01:31:00 | blue