Prázdná duše
Med se skořicí
Na jazyku pálí
Svíčka hořící
Ptá plamenem se zda-li
Víš, že zítra zbudou
Trosky z Tvých nadějí a přání
Že prosit budeš bez čekání
Ať nezapomenu
A léčit budeš svoje touhy
Podle usedliny z kávy
Necháš všechny černé vdovy
Ať vyženou Ti z hlavy
Tu bolest
Tu ránu
Tu úzkost
Tu dámu
Která bezohledně
Krmila se Tvými city
Jako parazit
A objednala vraha
Aby přišel Ti duši vyprázdnit…
Přečteno 422x
Tipy 27
Poslední tipující: kudlankaW, PIPSQUEAK, Niky88, BARBYE, Bíša, kroužek, Jiří I.Zahradník, Oťas, 4LJFilip, Woski, ...
Komentáře (7)
Komentujících (6)