Dnes v noci
Anotace: pár piv a cigaret, ne, není už mi pomoci
Na lístku sedm čar,
asi jsem kouzelník,
v plicích krabička cigaret,
pro změnu kominík
a pak sám domů jít,
doma sám snít,
ráno zase se probudím,
než půjdu spát.
Přečteno 354x
Tipy 5
Poslední tipující: Duhová, Elza511
Komentáře (0)