NEŽ ZEMŘU
Anotace: Poněkud morbidní, já vím, ale pocitům se nedá poručit. (2006)
Stýská se mi
a světlo v očích mých,
nadobro pohaslo.
Neustálá samota,
mne užírá zaživa,
chci zapomenout,
zapomenout navždy.
Nemohu, neboť jsi stále v mém srdci,
v mém srdci,
které dočista přestalo bít.
Umírám, je příliš pozdě,
začít znova,
slyšet ty sladká slova,
slova lásky.
Je mi zima, cítím jen doznívající bolest srdce
a chlad, chlad smrti,
který mne pohltil celou.
Naposledy se modlím
a prosím, prosím, prosím…
Jsem šťastná,
jsem mrtvá…
Přečteno 338x
Tipy 4
Poslední tipující: Pevya, losscar, El Duende, Koza
Komentáře (7)
Komentujících (4)