Ticho
Anotace: zatracenost v tichu
V očích už se naděje neleskne,
dlaní zacláním si unavený zrak,
příliš často se mi zasteskne,
a můj sen překryl zlý mrak.
Osamělá noc, jen vlny ticha,
i ve mně asi už jen ticho dlí,
dávno nezbyla mi žádná pýcha,
nejsem nic, jen trochu ospalý.
A kde je každý, proč všichni museli jít,
miloval jsem, měl jsem rád,
odpusťte, nevím, pro co žít,
chápu, není o co stát...
V tom stádu lidí, se jeden nepočítá,
a nelžete, každý tu svý místo nemá,
tak když den se dnem se sčítá,
ústa má jsou rázem němá.
Jen skrze oči,
najevo nikomu dávám,
přes sůl a vodu,
jak moc prohrávám.
Kde je teď naděje, sny a víra,
co dřív hluboko jsem nosil?
V hrudníku černá díra,
i já jsem kdysi hvězdy prosil.
A kouzlo života je pryč.
Přečteno 422x
Tipy 9
Poslední tipující: PIPSQUEAK, bird225, Bíša, Netty de Touvenell, Zefi, dream in emptiness
Komentáře (2)
Komentujících (2)