Po roce
Anotace: ...po roce je tu první vločka...
Právě padá první vločka
snáší se dolů, zlehka
jako chmýří z odkvetlých pampelišek
je tak malá, křehká
padá zlehka na připravený pelíšek
A tak spadl první sníh
vrátil se zas po roce
vrány krouží nad svým prvním přistáním
jsou tu další vánoce
naplněné láskou, štěstím ale i stýskáním
už nikdo neřekne mi lásko padá sníh
projedem se na saních
nikdo ani nehuláká
postavíme sněhuláka
ozdobíme stromeček
nachystáme zvoneček
svátky klidu, lásky, míru
letos mají v sobě díru
i v mém srdci je ta díra
co mě uvnitř lehce sžírá
už jsem sama brzy zrána
jako černá smutná vrána
srdce protlé dvěma noži
pánské boty na rohoži
v kapsách jen pár vzpomínek
lásky už jen plamínek
známý signál S. O. S.
vysílám přes S M S
Přečteno 246x
Tipy 2
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik
Komentáře (0)