Ne vždycky jde všechno pojmenovat..
Anotace: hrajeme nějakou zvrácenou hru a co z toho máme.. jen zklamání, slzy a bolest. ale takhle se přece žít nedá..?
Tvůj hlas z modrého sametu
pronásleduje mě
a já jsem zestárla
v mladičkou volnomyšlenkářku.
Vidím Tě na každém rohu
té ulice šedivé
a moje srdce změněné v hlínu
tluče čím dál slaběji.
Vnímám ten smutek
v tichu padajícího sněhu
a až příliš pozdě si uvědomuju
že vychází ze mě.
Za lesku zimních nocí
hrajeme tu zdánlivou komedii
v poli plném vlčích máků
slyším křídla bílých labutí.
Za zavřenými víčky
vidím Tvoje oči
barvy letního nebe
a pláču..
Zůstanou jen vzpomínky
možná nic víc
co naplní prázdnotu
která jediná neodešla.
Korálek za korálkem
na šňůrku hedvábnou
potichu navlékám..
Přečteno 396x
Tipy 16
Poslední tipující: ilona, Elisha, susana načeva, Mbonita, Psavec, carodejka, Bíša, Jar.n, Giginka, come-past traveller, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)