Ahoj Hančí, podle všeho máš se svou sestrou hezký vztah, já jsem se se sestrou nepohodla a teď mě to mrzí a těžko to napravíme, neboť jsme překročily pomyslnou hranici a slova zpět nevezmeš. Jak jsem tě již dříve poznala na basnickach.cz jsi moc hodná takže tě musí mít každý rád nejen tvá sestra.
09.09.2010 15:33:00 | staruska
Já nejsem ta Jani, Jana to je moje sestra, sestřička...a napsala o ni Hana.
03.01.2010 18:13:00 | Hančí
Tak Jani,kdepak tě máme?Janičko,cupatá bosorko,bosá vílo literko:-)
24.12.2009 14:23:00 | susana načeva
Jako kdybych to psala své sestře, úžasně citově zasáhlo do srdce mého
14.12.2009 18:42:00 | come-past traveller
S nádechem bolu a přece krásná... asi nebyla pro mne, ale jsem taky Jana...
14.12.2009 18:24:00 | labuť