Then we all fall down, till we all fall down.

Then we all fall down, till we all fall down.

Anotace: Barikády někdy nepomůžou

Stavíme si kolem sebe
kamenný barikády
jenže netušíme
jak lehko je
někdo prorazí.

Then we all fall down, till we all fall down.
*Pak všichni padáme, dokud nespadneme.*

A budeme zpívat
a mlátit hlavou o zeď
jasně, kamennou!

Jak blázni
ráno se probouzíme
večer jdeme spát.

Ztrácíme se
a jedna pravda

ALL FALL DOWN! WELL AFTER ALL FALL DOWN!

Znovu a znovu.
Vstáváme
a chodíme spát
padáme
a zvedáme se
ztrácíme se
a nacházíme se
Křičíme
a utěšujeme se
Hádáme se
a milujeme se!

Všimni si že nejsem nikdo. Koukám do zrcadla a nejsem za to ráda. Shořím stejně tak lehko jako ty škrtáš sirkou.


A někdy mě hvězdy přivádějí k slzám..
Autor *whatsoever*, 15.12.2009
Přečteno 308x
Tipy 6
Poslední tipující: Alex Foster, Churry, ewon, Holly-EnD, Antonín Sander
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel