Hůře
Chtěla jsem tolik,
a bylo jen málo.
pár kapek štěstí,
co za to stálo.
Jak naivní umí být,
zraněná duše.
Když omdlévá pod palbou,
andělské kuše.
Otázkou zůstává ..
Může být hůře?
Přečteno 306x
Tipy 4
Poslední tipující: Metcheque, zelená víla, enigman
Komentáře (2)
Komentujících (2)