Kolikrát
K čemu jsou mi křídla
když neucítím tvůj
dech na tváři?
"Vidíš mě?"
"Cítíš mě?"
Směješ se a baterkou osvěcuješ okolí
směješ se těm
co nevěří
stínům...
Klap klap klap
pár taktů včerejší
minulosti
na střeše domů
" Odešel?"
" Navždy?"
Odešel
vidíte
je nad korunami stromů..
"Proč?"
"Nemoc"
Kolikrát jsi jezdil za zábavou opilý, za okamžikem ..
Nikdy ti nedošla síla okamžiku?
třeba ano...
s pivem a touhou
Neptej se tak hloupě..
i on měl cenu
zodpovědně
Odešel tiše
nechtěl nikoho
v tu chvíli
chápu ho
" Teď pláčeš?"
Plač...
a pamatuj si tu tvář
na chvilku, na chvilku toho
okamžiku
ale ano
ještě pořád jsi..
syn
Přečteno 347x
Tipy 32
Poslední tipující: PIPSQUEAK, NikitaNikaT., vodnař, Agniezka, stmivani.na.lepsi.casy, floreciente, Labanda, Bíša, Juraj Hrom, Íá, ...
Komentáře (5)
Komentujících (4)