Nepatřím sem
Já, slepá nábojnice v tratolišti krve,
topím se, nevinná, jak bylo by to prve,
nepatřím sem!
Nepatřím tam!
Výstřely raděj´ nepočítám.
Já, ciferník hodin bez čísel,
co nikdy na zdi nevisel,
nepatřím sem!
Nepatřím tam!
Hodiny nikdy nespočítám.
Kolik však zatím uběhlo let,
kdy objímals´ mě naposled?
osude!
Tik, tak!
ujel mi vlak..
Přečteno 339x
Tipy 4
Poslední tipující: JohnyD., 4LJFilip, aniger, Antonín Sander
Komentáře (1)
Komentujících (1)