Anotace: Ani nevím jak se mam po včerejšku citit asi bych měla být vděčná ale zase si davam do hlavy ze moje budouscnost neexistuje...
Děkuju :) vždycky se mi alespon trochu ulevi kdyz se muzu vypsat ve svych dilech :)
10.04.2010 18:13:00 | Sadistic Soul