Děkuji
Noc se zastavila na špičce nože,
roztočila piruetu
a rozpadla se na milion střepů
z nichž ten poslední nikdy nenajdeš.
Měsíc se skutálel z oblohy
a schoval se pod peřinu neboť
nechtěl již poslouchat ty strašné zvuky.
Hvězdy a lampy jedna po druhé
zhasly.
***
Zůstalo jen Já spojeno s Ty.
Přečteno 351x
Tipy 9
Poslední tipující: Mácha, Rebeca, kikis, J.U. Ray, WhiteSkull, Elisha, NikitaNikaT.
Komentáře (4)
Komentujících (4)