Znamení
Byla naivní a hloupá
milá,usměvavá ale na sex skoupá.
Ona nechce,
nechce mu dát.
On je silnější
a chce brát.
Ona tiše pláče
tiše sní:
"Jednou se rozplynu
na hejno motýlů"
Teď však motýl není.
Potlučená dušička,
leží na kamení
a čeká na znamení.
Hloupá holčička.
Přečteno 321x
Tipy 12
Poslední tipující: Bíša, Čoki, Psavec, hašlerka, Zefi, Mbonita, Romana Šamanka Ladyloba, nejsembásník, Květka Š.
Komentáře (3)
Komentujících (3)