Po Ježíškovi
Štědrý večer skončil
Dárky jsou rozdány
Ježíšek velký vůz otočil
Odjel do dáli
Ona je ve své posteli
On v té své
Takhle to asi nechtěli
Je to dost zlé
Chtěla důvěru a pochopení
On chtěl sex a pohlazení
Nedostali, co chtěli
Dál čekají na naději
Oba už ale ví,
že naděje kolem nechodí
Přečteno 331x
Tipy 20
Poslední tipující: enigman, susana načeva, labuť, Pevya, hašlerka, zelená víla, mademoiselle secret, bobi bobie, Markéta Hl., Psavec, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)