Vůdce
Anotace: Přeji vám bezmeznou lásku...hřejivou lásku...souznění, tu krásu...
S nadhledem zlo brát,
co nejvíce se smát,
láskou nechat se hřát,
být milován a milovat.
---toť přání---
Zlo já přímo nesnáším,
každičký den probrečím,
místo lásky tu klečím,
kam své tělo unáším?
---nemám zdání---
Vlastně tělem nevládnu,
Tys ho zajal, ovládnul,
bičem mě zas přetáhnul,
silou svou zas omládnul.
---jsi vůdce---
Duši jsi pošlapal,
víru hluboko zakopal,
tělo k zemi ukopal,
do srdce se prokopal.
---jsi mé zkázy strůjce---
Přečteno 324x
Tipy 17
Poslední tipující: Oťas, strawbery, Čoki, Radek.oslov.Šafárik, Charibeja, malá slečna, Paulín, Květka Š., Psavec, labuť, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)