Nechci mít sny
Anotace: ...k čemu, když se po nich šlape...
Je to tou seschlou růží...
Že milovat je v lásce
to nejméně podstatné,
že na štěstí nezáleží.
/pomíjivost
Sny se roztříští
v pitomé střípky
přání.
Našlapujte opatrně,
abyste si neublížili.
Bez očekávání
jsou lidé usměvavější,
netrápí se z ranních novin,
z chladné kávy
a mrazu na rtech.
Přečteno 425x
Tipy 29
Poslední tipující: LucQa, NikitaNikaT., Oťas, Ariella13, Dev_LATea_princess, susana načeva, Bíša, Dedillope, zelená víla, stmivani.na.lepsi.casy, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)