TABULA RASA
Anotace: ////////////////////////////////////////////////////////
Dávným časem osamění
a touhou věčnosti
v určitých podobenstvích
návrat anděla života
kruhy z krve
k minulosti
dospělost a zapomění
stát se listím
tam pod stromy
čekání na světlo
které snad přiletí
přímo od slunce
záchvěvy ve svalech
na horké studené
co když to nepomůže
tabula rasa
nepopsaný list
sebe sama
za cítěním okolního
zavaleno pocity
o vyčnívajícím pohoří
obklopeném mořem.
Přečteno 460x
Tipy 20
Poslední tipující: mkinka, hanele m., hatlapatla, tato22, Jana M., Holis, harmony, Psavec, Romana Šamanka Ladyloba, malá slečna, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)