Závidím
Závidím ptákům,
že mohou létat,
závidím větru,
že může Tvoje vlasy čechrat.
Závidím ozvěně,
že si má s kým povídat,
závidím stromům,
že se mohou navzájem dotýkat.
Závidím dešti,
že Tě může po tvářích hladit,
závidím cukru,
že Ti může rty osladit.
Závidím té, co Tě může mít,
že nemusí závidět a hloupě snít...
Přečteno 411x
Tipy 14
Poslední tipující: Gabrielle, Bíša, Netty de Touvenell, Alien.v.v.s., Giginka, Romana Šamanka Ladyloba, hašlerka, Elisha
Komentáře (4)
Komentujících (4)