Anotace: ...
Jsou to trable-je to děs,
když není to - co chceš hned teď.
Zbytečně ty ovce sčítáš,
když jiná touha tělem zmítá,
takto propadat se do snění,
to chápu - to je k zbláznění.
Přeji ti ať přijde doba,
kdy sen naplní se a neusnete oba,
pak vyčerpáním a v objetí,
v radosti si prožívat to doznění.
Ahojky Bobi
05.01.2010 10:55:00 | bobi bobie