Very cherry
Můj svět
je najednou
very cherry
když
opilá
zmámená
a
...nešťastně zamilovaná
kroužím Tvou tmou
když se
nade mnou skláníš
když
do mě padáš
když šeptáš
své " ššššš "
umírám touhou
a
připadám si
tak malá
maličká
bezostyšně odhalená
chladná a bezohledná
pohlednice bez obálky
TABULA RÁSA
nepopsaný list
Přečteno 338x
Tipy 23
Poslední tipující: Dota Slunská, dream in emptiness, Holis, bird225, jedam, Mbonita, Zefi, Psavec, Bíša, Verena, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)