Rois sont venus
Královna večera
s jediným bochníkem
pod levou paží
rozlomeným v půli
tančila prázdným pokojem
přičemž
jediným jejím nástrojem
byl bochník chleba
a papírová koruna
na čele zmámeném
lednovým mládím
Přečteno 332x
Tipy 11
Poslední tipující: Dota Slunská, Zefi, Bíša, Churry, enigman, Severka, WhiteSkull
Komentáře (1)
Komentujících (1)