Prázdnota
Anotace: Trápíte někdy vědomě sebe sami?
Zničená a zlomená
Do krve drásám svoji duši.
Kolik bolesti pojmou moje oči
Až naplní mé srdce temnota?
Sama sebe stále mučím
Utápím se v bolesti
Nehledám cestu z minulosti
A nikdy zpět se nevrátím
Uvrhnu se v nekonečnou propast
A dole roztříštím se na kusy
Tak jako padající slzy
Uvolňující smutek i zlost
Bloudím, v temnotě ztracená
Brzy už nebude pomoci
A já zakřičím do noci
Prázdnota nebolí, prázdnota je skutečná
Přečteno 363x
Tipy 3
Poslední tipující: Vavu, Giginka
Komentáře (1)
Komentujících (1)