Anotace: ...
Někdy to rozhodne pouhá vteřína mezi životem a smrtí... někdy je to jen maličkost... to už ale neovlivníme. Jednou to přinde, abych věděla, byla si naprosto jistá, co chceš a že to, co chceš je pro Tebe správné a chceš to ty sama.
14.01.2010 08:06:00 | NikitaNikaT.
..kolega dole má pravdu..ale když ono je to někdy..
..tak složité a těžké..
12.01.2010 21:56:00 | isisleo
Kars má pravdu, odraz se a nadechni ... čerstvý vzduch vždycky povznáší...
08.01.2010 08:16:00 | nejsembásník