JEŠTĚ NEUSÍNEJ
Ještě neusínej
a neodcházej mi tam,
kde stráží nebe andělé,
až někam ke hvězdám.
Ještě neusínej
a drž pevně mou dlaň,
já jsem tu pořád s tebou,
v duchu si říkám vztaň.
Ještě neusínej,
už nezadržím své slzy,
dívám se stále do očí tvých,
které zavřou se již brzy.
Ještě neusínej
a neodcházej mi tam,
kde strážci nebe jsou andělé,
co mají posvátný chrám.
Přečteno 316x
Tipy 2
Poslední tipující: Sýkorka07
Komentáře (0)